Partner

Poly

Video, voice og konferanseløsninger

Klar kommunikasjon med video, voice og konferanseløsninger

Kommunikasjon er en viktig del av våre liv som mennesker. Privat og profesjonelt. Det er gjennom kommunikasjonen at vi skaper relasjoner, danner holdninger og gjør små og store beslutninger. Dette gjelder uansett om vi kommuniserer ansikt til ansikt eller sitter separat i, for eksempel et videomøte. Kommunikasjon er både det vi sier og hva vi gjør. Derfor kan misforståelser og forstyrrelser føre til at vi mister viktig informasjon som kan få store konsekvenser.

Det er her at Polycom kan gjøre en forskjell i din infrastruktur.

Polycom har løsninger innenfor video, tale, konferanseløsninger og innholdsdeling som gir det beste rammeverket for det gode møtet. Det er det vi mener med tydelig kommunikasjon.

SEC DATACOM har i en årrekke hatt et nært samarbeide med Polycom, og som partner kan du være sikker på å få råd basert på mye innsikt og kunnskap. Vi støtter forhandlere og bedrifter over hele Norden med pre-sale og support gjennom hele salgsprosessen.

Se video om hva du kan oppleve i vårt showroom på Skøyen

Nyhet, Unified Communications
Polycom setter ny standard med VoxBox
Med introduksjonen av VoxBox setter Polycom nye standarder for bærbare konferansetelefoner. VoxBox er svært egnet for mobilbrukere eller til personlig bruk på kontoret, og er ideell til f.eks. forretningsmøter på Skype. VoxBox kobles enkelt via Bluetooth eller USB-port. En liten og kompakt løsning, som inkluderer HD Voice og Polycoms patenterte…
Unified Communications
SEC Meetings - det fleksible møterom
SEC Meetings er en omfattende kommunikasjonsplattform som gjør det enkelt for deg å møte kolleger, kunder eller samarbeidspartnere. Og det fungerer uansett hvor du er eller hvor de er. Du får ditt eget virtuelle møterom hvor du kan holde møter med opp til 25 deltakere samtidig. Akkurat nå kan du…
Arrangementer, Unified Communications
Stemme og video integrasjon i Microsoft Teams og Skype for Business
On-demand Webinar. Bestill et webinar og hør hva eksperter fra Polycom har av erfaringer i forhold til implementering av voice og video i Microsoft Teams, Skype for Business og Office 365.

Klar kommunikasjon med Polycom Trio

Når du kommuniserer over større avstander, kan de mindste misforståelsene ha negative konsekvenser. Serien av Trio-konferansetelefoner fra Polycom er blant verdens mest brukte, og det er en god grunn til det. En kombinasjon av Polycoms legendariske lydkvalitet med de ekstra mulighetene for personlig innholdsdeling og videokonferanser, RealPresence Trio kan brukes hvor som helst, fra selv de minste rom til store møterom.
Realpresence Trio kort fortalt:

* Tre mikrofoner
* Polycom NoiceBlock - Blokkerer unødvendig bakgrunnsstøy.
* Klar lyd helt opptil 15 meter unna.
* Mulighet for innholdsdeling
* Mulighet for videotilkobling

Alt i alt – klar og tydelig lyd og tale så du unngår misforståelser!

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Polycom. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER