Partner

Check Point Software Technologies

Verdens førende leverandør av it-sikkerhetsløsninger

Check Point hjelper it-forhandlere med å sikre bedrifters digitale infrastruktur.

Check Point leverer altomfattende sikkerhetsløsninger til nettverk, data, endpoints og mobile enheter samlet i et enkelt styringssystem. Check Point tilbyr kompromisløs beskyttelse mot alle typer trusler, reduserer kompleksiteten og senker TCO (Total Cost of Ownership). Deres kunder omfatter titusindvis av bedrifter og organisasjoner, heriblandt samtlige bedrifter på Fortune 100-listen.

SEC DATACOM har i flere år hatt et nært samarbeid med Check Point i Danmark, og fikk for nylig gleden av å bli distributør av Check Point i Norge. Som partner kan du være sikker på å få råd basert på innsikt og kunnskap. Vi støtter forhandlere over hele Norden med pre-sale og support gjennom hele salgsprosessen.

Arrangementer, IT-sikkerhet
Forebygg angrep på SaaS applikasjoner
Webinar: Check Point CloudGuard. SaaS-applikasjoner er sårbare og kompromitterte. Undersøkelser fra Check Point viser at 90% av SaaS-kompromissene er forårsaket av hacking. I tillegg oppstår 50% av kompromissene ved å ta over ansattes SaaS-kontoer.
IT-sikkerhet
Check Point Infinity
Den første konsoliderte sikkerhetsløsningen for nettverk, Cloud og mobil. Med Check Point Infinity kan du konsolidere styringen av flere sikkerhetslag samtidig. Dette betyr at det nå er mulig å overvåke og kontrollere alle typer hendelser i alle nettverksmiljøer, skytjenester og mobilinfrastruktur.

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Check Point Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER