Nettverk, Nyhet

Extreme og Juniper bærer ledertrøya innenfor nettverksinfrastruktur.


Vi har spesialistene til design og implementering!

Det er mange ting å ta høyde for når man skal i gang med design, provisjonering og administrasjon av nettverksinfrastruktur. Både kablet og trådløst nettverk skal understøtte mange behov som attpåtil endrer seg raskere enn noensinne. Ifølge Gartner er det derfor viktig å velge nettverksprodusenter som kan levere den riktige hardwaren sammen med automatiserte og intelligente administrasjonsverktøy, som gir innsikt i nettverket med fokus på brukerens opplevelse og applikasjonsytelse.


Extreme og Juniper øker deres relevans i nettverksmarkedet

Både Juniper og Extreme er igjen blitt utpekt som “Leader in the 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure” (les rapporten nedenfor). Som distributør for både Extreme og Juniper er vi naturligvis glade for anerkjennelsen fra Gartner. Men vi er slettes ikke overrasket. Vi har gjennom de seneste årene opplevd en markant større etterspørsel på akkurat deres nettverksteknologier, og sammen med forhandlere over hele Norden implementerer vi flere løsninger enn noensinne.

.

Nettverksinfrastruktur er kompleks.

Det er derfor vi er her!

Det finnes mange leverandører av nettverksløsninger, hvorfor skal jeg da velge akkurat SEC DATACOM som partner, tenker du sikkert.

Choose us …

Når det skal designes en løsning opplever vi at mange har utfordringer med å skille mellom mange slags enheter, verktøy og lisens-regler. Det er bl.a. her vi som distributør spiller en vesentlig rolle. Vårt team av dedikerte nettverksspesialister har i tillegg til et tett bånd til produsentene, utdannelse og den kompetanse som kreves innen rådgiving, design og implementering og ikke minst integrasjon til eksisterende IT infrastruktur.

  • Klarlegging av behov og krav.
  • Løsningsdesign evt. etter site survey
  • Demo og test av løsningen i våre egne demosentre (København, Oslo, Stockholm, Helsinki)
  • PoC (Proof of Concept)
  • Implementeringsplan og utrulling

Kom i kontakt med en nettverksspesialist

Vi kan hjelpe deg med det neste nettverksprosjektet ditt, uansett om det handler om en oppgradering av en eksisterende løsning eller design av en ny. Fyll ut skjemaet her, så kontakter vi deg innen 24 timer. Du er også velkommen til å ringe til oss på tlf. +47 2140 2700.